nieuws

Verlijming timmerwerk voldoet aan richtlijn

bouwbreed

Drywood Coatings uit Enschede brengt een verlijmend product voor geveltimmerwerk op de markt. Het product, Opti-joint XP, is getest volgens de BRL0819. “De verbinding moet volgens de nieuwe richtlijn, die overigens nog in behandeling is, dicht zitten en dicht blijven”, aldus een woordvoerder. “Ons product blijkt daaraan te voldoen.” Op de Bouwbeurs liet Drywood Coatings […]

Drywood Coatings uit Enschede brengt een verlijmend product voor geveltimmerwerk op de markt. Het product, Opti-joint XP, is getest volgens de BRL0819.
“De verbinding moet volgens de nieuwe richtlijn, die overigens nog in behandeling is, dicht zitten en dicht blijven”, aldus een woordvoerder. “Ons product blijkt daaraan te voldoen.”
Op de Bouwbeurs liet Drywood Coatings al zien hoe Opti-joint XP wordt toegepast. Nadat het product is aangebracht, worden de houten delen onder lichte druk samengevoegd en de lijmresten afgemest. Opti-joint XP is overschilderbaar met gangbare watergedragen coatings en blijvend elastisch.

Reageer op dit artikel