nieuws

Utrecht blijft bij ‘extreme varianten’ ring

bouwbreed

Het bestuur van de provincie Utrecht vindt het niet nodig om een aantal “extreme varianten” uit de startnotitie Ring Utrecht te halen. Een motie daartoe van de oppositiepartijen in de Provinciale Staten haalde het niet. De oppositiepartijen wilden bij voorbaat een aantal varianten voor een nieuwe ringweg taboe verklaren. De collegepartijen vonden dat niet nodig. […]

Het bestuur van de provincie Utrecht vindt het niet nodig om een aantal “extreme varianten” uit de startnotitie Ring Utrecht te halen. Een motie daartoe van de oppositiepartijen in de Provinciale Staten haalde het niet.
De oppositiepartijen wilden bij voorbaat een aantal varianten voor een nieuwe ringweg taboe verklaren. De collegepartijen vonden dat niet nodig.
Vooral het voorstel voor nieuwe verbindingswegen tussen de A12 en A2 door Leidsche Rijn en een nieuwe verbinding tussen A12 en A28, langs landgoed Amelisweerd en Bunnik, zijn lokale overheden en burgers in het verkeerde keelgat geschoten.

Reageer op dit artikel