nieuws

Tweede ministerie trekt in bij VROM

bouwbreed Premium

Twee ministeries trekken in het huidige pand van VROM aan de Rijnstraat. Vanaf 2011 begint een grootscheepse verbouwing van het gebouw van Jan Hoogstad, dat uit 1992 stamt. Vooral de technische installaties zijn verouderd. Plaatsvervangend secretaris-generaal Peter Welling leidt de renovatie tot 2015 en buigt zich komend jaar over het programma van eisen.De Rijksgebouwendienst en […]

Twee ministeries trekken in het huidige pand van VROM aan de Rijnstraat. Vanaf 2011 begint een grootscheepse verbouwing van het gebouw van Jan Hoogstad, dat uit 1992 stamt. Vooral de technische installaties zijn verouderd. Plaatsvervangend secretaris-generaal Peter Welling leidt de renovatie tot 2015 en buigt zich komend jaar over het programma van eisen.De Rijksgebouwendienst en de VROM-Inspectie verlaten het pand eind 2010 definitief, zodat de ruimte waarschijnlijk vrijkomt voor de ambtenaren van het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Streven is alle 11.000 beleidsambtenaren in kernministeries bij het Binnenhof te huisvesten.

Reageer op dit artikel