nieuws

Stijging van aantalaanlegprojecten Zweden

bouwbreed

De wegen- en railbeheersdiensten in Zweden besteden dit jaar voor ruim 2,5 miljard euro aanlegprojecten aan. De wegenbouw heeft veruit het grootste aandeel met inschrijvingen ter waarde van bij elkaar 1,8 miljard euro. Volgens de wegendienst wordt 2009 qua aanbestedingen duidelijk drukker dan voorgaande jaren. Ook de komende jaren blijft het activiteitenniveau naar verwachting hoog, […]

De wegen- en railbeheersdiensten in Zweden besteden dit jaar voor ruim 2,5 miljard euro aanlegprojecten aan. De wegenbouw heeft veruit het grootste aandeel met inschrijvingen ter waarde van bij elkaar 1,8 miljard euro. Volgens de wegendienst wordt 2009 qua aanbestedingen duidelijk drukker dan voorgaande jaren.
Ook de komende jaren blijft het activiteitenniveau naar verwachting hoog, mede door de crisismaatregelen die de overheid genomen heeft. Grote bouwers als NCC en Peab hebben met het oog hierop de organisatie aangepast met de oprichting van nieuwe infradivisies.

Reageer op dit artikel