nieuws

Steigerwedstrijd

bouwbreed

Een spannend moment op de BouwBeurs. Juryleden van de Nationale Steigerbouwwedstrijden overleggen welke ploeg steigerbouwers de beste stellage heeft gebouwd. Geen eenvoudige vraag want zes ploegen hebben hun beste beentje voorgezet tijdens het evenement dat het beroep van steigerbouwer moet promoten. Uiteindelijk kwamen de mannen van Nivo Steigerwerken uit Klundert als beste uit de bus. […]

Een spannend moment op de BouwBeurs. Juryleden van de Nationale Steigerbouwwedstrijden overleggen welke ploeg steigerbouwers de beste stellage heeft gebouwd. Geen eenvoudige vraag want zes ploegen hebben hun beste beentje voorgezet tijdens het evenement dat het beroep van steigerbouwer moet promoten. Uiteindelijk kwamen de mannen van Nivo Steigerwerken uit Klundert als beste uit de bus. > Pagina 2: Beroepspromotie voorop bij steigerwedstrijd

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels