nieuws

Skanska werkt volgens Amerikaans certificaat

bouwbreed

Skanska gaat op de Scandinavische markten bouwen volgens de normen van het Amerikaanse milieucertificeringssysteem LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Met het oog op dit initiatief leidt het concern honderd medewerkers op om toezicht te houden op de handhaving van de eisen en om klanten van advies te dienen. Het certificaat wordt beheerd door […]

Skanska gaat op de Scandinavische markten bouwen volgens de normen van het Amerikaanse milieucertificeringssysteem LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Met het oog op dit initiatief leidt het concern honderd medewerkers op om toezicht te houden op de handhaving van de eisen en om klanten van advies te dienen. Het certificaat wordt beheerd door milieuorganisatie USGBC.

Reageer op dit artikel