nieuws

Rapport over beperken scheuren in druklaag

bouwbreed Premium

Beperken van de scheurvorming in de druklaag op vloeren van voorgespannen kanaalplaten. Dat is het doel van rapport 15 dat de Stufib het licht liet zien. De beroepsvereniging van constructeurs en bouwmanagers heeft daarvoor een uitvoerig literatuuronderzoek uitgevoerd en dat gekoppeld aan praktijkervaringen. Het rapport biedt een theoretisch model voor scheurvorming bij kopvoegen en doet […]

Beperken van de scheurvorming in de druklaag op vloeren van voorgespannen kanaalplaten. Dat is het doel van rapport 15 dat de Stufib het licht liet zien.
De beroepsvereniging van constructeurs en bouwmanagers heeft daarvoor een uitvoerig literatuuronderzoek uitgevoerd en dat gekoppeld aan praktijkervaringen. Het rapport biedt een theoretisch model voor scheurvorming bij kopvoegen en doet aanbevelingen voor te stellen scheurwijdte eisen. Het rapport is te bestellen bij secretariaat@stufib.nl.

Reageer op dit artikel