nieuws

Pneumatische vuisthamer

bouwbreed

Geen blauwe vingers meer bij het inslaan van deuvels, belooft Union Hechttechniek uit Deventer de gebruikers van zijn pneumatische Vuisthamer. Het gereedschap start automatisch zodra de slagpen/zuiger weerstand ondervindt en heeft weinig tegendruk nodig. En deuvels zijn er sneller en accurater mee ingeslagen dan met een houten hamer, meldt de leverancier. De 1,5 kilo zware […]

Geen blauwe vingers meer bij het inslaan van deuvels, belooft Union Hechttechniek uit Deventer de gebruikers van zijn pneumatische Vuisthamer. Het gereedschap start automatisch zodra de slagpen/zuiger weerstand ondervindt en heeft weinig tegendruk nodig. En deuvels zijn er sneller en accurater mee ingeslagen dan met een houten hamer, meldt de leverancier. De 1,5 kilo zware Vuisthamer werkt op lucht van 5 tot 8 bar.

Reageer op dit artikel