nieuws

NMa verdenkt ook bouwer Mourik

bouwbreed

Mededingingsautoriteit NMa verdenkt naast Janssen de Jong Infra ook de wegenbouwers Mourik Groot-Ammers, BML Wegenbouw uit Wessem, Aannemings- en wegenbouwbedrijf Limburg uit Heerlen en Roecx uit Schinnen van het maken van verboden prijsafspraken. De betrokken ondernemingen bevestigen dat ze vorige week dinsdag bezoek hebben gehad van de kartelwaakhond, maar spreken de beschuldigingen met klem tegen. […]

Mededingingsautoriteit NMa verdenkt naast Janssen de Jong Infra ook de wegenbouwers Mourik Groot-Ammers, BML Wegenbouw uit Wessem, Aannemings- en wegenbouwbedrijf Limburg uit Heerlen en Roecx uit Schinnen van het maken van verboden prijsafspraken. De betrokken ondernemingen bevestigen dat ze vorige week dinsdag bezoek hebben gehad van de kartelwaakhond, maar spreken de beschuldigingen met klem tegen.
> economie 7: limburgse wegenbouwers hekelen optreden NMa

Reageer op dit artikel