nieuws

Nieuw spoor en perron bij Sneek-Noord

bouwbreed

In Sneek wordt deze zomer een passeerspoor met perron aangelegd bij de treinhalte Sneek-Noord. Het enkele honderden meters dubbele spoor wordt op verzoek van de provincie Fryslân aangelegd. Op deze manier kan spoorvervoerder Arriva drie in plaats van twee treinen per uur van Leeuwarden naar Sneek laten rijden. Volgende maand wordt begonnen met voorbereidende werkzaamheden, […]

In Sneek wordt deze zomer een passeerspoor met perron aangelegd bij de treinhalte Sneek-Noord. Het enkele honderden meters dubbele spoor wordt op verzoek van de provincie Fryslân aangelegd. Op deze manier kan spoorvervoerder Arriva drie in plaats van twee treinen per uur van Leeuwarden naar Sneek laten rijden. Volgende maand wordt begonnen met voorbereidende werkzaamheden, waaronder de kap van bomen. In mei wordt bekend aan welke aannemer het werk is gegund.

Reageer op dit artikel