nieuws

Legrand

bouwbreed

Spuitwaterdicht volgens bestendigheidsklasse IP55, daarom zet Legrand dan ook pontificaal de aanduiding IP55 achter de naam van de schakelaars die als serie Plexo op de markt komen. Concurrerende producten komen niet verder dan IP44, meldt de elektrotechnische toeleverancier uit Boxtel. De slagvaste op- en inbouwschakelaars zijn water- en stofdicht en voorbedraad en worden met steekklemmen […]

Spuitwaterdicht volgens bestendigheidsklasse IP55, daarom zet Legrand dan ook pontificaal de aanduiding IP55 achter de naam van de schakelaars die als serie Plexo op de markt komen. Concurrerende producten komen niet verder dan IP44, meldt de elektrotechnische toeleverancier uit Boxtel. De slagvaste op- en inbouwschakelaars zijn water- en stofdicht en voorbedraad en worden met steekklemmen aangesloten. De aanduiding IP55 geldt voor de behuizing; het inwendige van de schakelaar komt uit het materiaal van het programma Mosaic.

Reageer op dit artikel