nieuws

ETNA verkeert in grote financiële problemen

bouwbreed

Het bedrijf ETNA, producent van keukenapparatuur, verkeert in grote financiële problemen. Het bedrijf heeft inmiddels surseance van betaling aangevraagd. “De reorganisatie van afgelopen december, waarbij al 34 banen verloren zijn gegaan, heeft helaas niet mogen baten”, constateert CNV-bestuurder Wim Nattekaas. Bij het bedrijf in Lichtenvoorde werken nu nog 130 mensen. Voor hen breekt een onzekere […]

Het bedrijf ETNA, producent van keukenapparatuur, verkeert in grote financiële problemen. Het bedrijf heeft inmiddels surseance van betaling aangevraagd. “De reorganisatie van afgelopen december, waarbij al 34 banen verloren zijn gegaan, heeft helaas niet mogen baten”, constateert CNV-bestuurder Wim Nattekaas.
Bij het bedrijf in Lichtenvoorde werken nu nog 130 mensen. Voor hen breekt een onzekere tijd aan. “Ik verwacht wel dat er een doorstart mogelijk is”, zegt Nattekaas. Volgens hem hangen de problemen bij ETNA samen met de stagnatie in de bouw. Daardoor is er ook minder vraag naar ETNA-apparatuur.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels