nieuws

Esha Groep gaat verder als Icopal

bouwbreed

De Esha Group in Hoogkerk zal vanaf volgende week verder gaan onder de naam Icopal. Deze naamswijziging geldt voor de bedrijfsonderdelen Esha Waterproofing en Icopal Nederland die zullen samengaan in Icopal. Deze aanpassing maakt een volledige integratie mogelijk van het portfolio van de Esha- en Icopal-producten. Daarnaast sluit de verandering aan bij de strategie en […]

De Esha Group in Hoogkerk zal vanaf volgende week verder gaan onder de naam Icopal. Deze naamswijziging geldt voor de bedrijfsonderdelen Esha Waterproofing en Icopal Nederland die zullen samengaan in Icopal.
Deze aanpassing maakt een volledige integratie mogelijk van het portfolio van de Esha- en Icopal-producten. Daarnaast sluit de verandering aan bij de strategie en positie van Icopal als Europees marktleider in afdichtingsmembramen voor bouwconstructies.
De naamswijziging zal geen effect hebben op het assortiment producten. Producten als EshaGum en EshaFlex blijven gewoon op de markt. De integratie van de bedrijfsonderdelen zal geen personele wijzigingen tot gevolg hebben, zo laat de directie weten.

Reageer op dit artikel