nieuws

Crisis deert Imtech helemaal niet

bouwbreed

Imtech ondervindt nauwelijks last van de economische malaise. De technisch dienstverlener zag vorig jaar omzet en resultaat fors stijgen en rekent dit jaar weer op een verdere toename. “Ondanks de snel om zich heen grijpende crisis, twijfelt Imtech niet aan zijn eigen kracht en zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet”, aldus topman René van […]

Imtech ondervindt nauwelijks last van de economische malaise. De technisch dienstverlener zag vorig jaar omzet en resultaat fors stijgen en rekent dit jaar weer op een verdere toename.
“Ondanks de snel om zich heen grijpende crisis, twijfelt Imtech niet aan zijn eigen kracht en zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet”, aldus topman René van der Bruggen gisteren bij de presentatie van de jaarcijfers. Met 4,5 miljard euro aan werk in portefeuille is het bedrijf het jaar volgens hem uitstekend gestart. Met uitstel dan wel intrekking van projecten is de onderneming tot dusver nog niet geconfronteerd. Ook ziet Van der Bruggen in de eerste weken van dit jaar nog geen teruggang in de orderstroom.
> pagina 6: Imtech vrijwel ongevoelig voor crisis

Reageer op dit artikel