nieuws

Bijzonder transport

bouwbreed Premium

Een 80 meter lang baggerschip annex verwerkingsinstallatie is ‘in mootjes’ vanuit de haven in Maasbracht naar het verwerkingsbekken van het Consortium Grensmaas in Itteren gevaren. Het ging om een precisietransport. De verwerkingsinstallatie was zo gestript, dat die tijdens het transport net onder de bruggen door kon varen. Het wordt in Itteren weer opgebouwd en kan […]

Een 80 meter lang baggerschip annex verwerkingsinstallatie is ‘in mootjes’ vanuit de haven in Maasbracht naar het verwerkingsbekken van het Consortium Grensmaas in Itteren gevaren. Het ging om een precisietransport. De verwerkingsinstallatie was zo gestript, dat die tijdens het transport net onder de bruggen door kon varen. Het wordt in Itteren weer opgebouwd en kan in april met het verwerken van grind beginnen.

Reageer op dit artikel