nieuws

Beoogde locatie Bruil voldoet aan milieuwet

bouwbreed

De verhuizing van asfaltcentrale Bruil van Wageningen naar Arnhem kan doorgaan. De nieuwe locatie aan de Koningspleij in Arnhem voldoet volledig aan de milieuwet. Negatieve gevolgen voor de gezondheid van omwonenden zijn niet te verwachten. Dat blijkt volgens de provincie Gelderland uit onderzoek door onderzoeksinstituut TNO. Omwonenden vrezen stank- en geluidsoverlast.

De verhuizing van asfaltcentrale Bruil van Wageningen naar Arnhem kan doorgaan. De nieuwe locatie aan de Koningspleij in Arnhem voldoet volledig aan de milieuwet. Negatieve gevolgen voor de gezondheid van omwonenden zijn niet te verwachten. Dat blijkt volgens de provincie Gelderland uit onderzoek door onderzoeksinstituut TNO. Omwonenden vrezen stank- en geluidsoverlast.

Reageer op dit artikel