nieuws

BAM verwerft grote orders in Tanzania

bouwbreed

BAM International heeft in Tanzania twee grote opdrachten binnengehaald met een totale contractwaarde van ruim 55 miljoen euro. Dat heeft moederbedrijf BAM gisteren bekendgemaakt. Samen met de Deense aannemer Per Aarsleff vernieuwt BAM een deel van de Tanzania Zambia Highway. Het gaat om een traject van 150 kilometer tussen Iyovi en Iringa. De opdracht heeft […]

BAM International heeft in Tanzania twee grote opdrachten binnengehaald met een totale contractwaarde van ruim 55 miljoen euro. Dat heeft moederbedrijf BAM gisteren bekendgemaakt. Samen met de Deense aannemer Per Aarsleff vernieuwt BAM een deel van de Tanzania Zambia Highway. Het gaat om een traject van 150 kilometer tussen Iyovi en Iringa. De opdracht heeft een waarde van 30 miljoen en is mede mogelijk gemaakt door de Deense overheid. Daarnaast werkt BAM International aan de renovatie van luchthaven Julius Nyerere International Airport in Dar es Salam, goed voor circa 26 miljoen euro. Deze klus wordt gefinancierd door de Tanzaniaanse én Nederlandse overheid. Het project omvat onder meer de verbetering van de baanverlichting en aanleg van nieuwe taxibanen.

Reageer op dit artikel