nieuws

Warning nieuwe voorzitter Arbouw

bouwbreed

Jan Warning zal op 1 september van dit jaar Cees van Vliet opvolgen als directeur van Arbouw. Dat heeft de organisatie, opgericht om de arbeidsomstandigheden in de sector te verbeteren, bekendgemaakt. De 52-jarige Warning is momenteel directeur Bureau Beroepsziekten van FNV. Hij zal per 1 mei al de overstap maken naar Arbouw. Na een inwerkperiode van vier maanden volgt hij dan Van Vliet op. Van Vliet, die 62 jaar wordt, gaat met pensioen. Hij is ruim 7,5 jaar actief geweest bij Arbouw. Daarvoor was Van Vliet directeur van de sectorraad Bouw.

Jan Warning zal op 1 september van dit jaar Cees van Vliet opvolgen als directeur van Arbouw. Dat heeft de organisatie, opgericht om de arbeidsomstandigheden in de sector te verbeteren, bekendgemaakt. De 52-jarige Warning is momenteel directeur Bureau Beroepsziekten van FNV. Hij zal per 1 mei al de overstap maken naar Arbouw. Na een inwerkperiode van vier maanden volgt hij dan Van Vliet op. Van Vliet, die 62 jaar wordt, gaat met pensioen. Hij is ruim 7,5 jaar actief geweest bij Arbouw. Daarvoor was Van Vliet directeur van de sectorraad Bouw.

Reageer op dit artikel