nieuws

Vertrouwen Zevenaar in woningbouwproject

bouwbreed

Ondanks de kredietcrisis hebben projectontwikkelaars, banken en de gemeente Zevenaar nog steeds het volste vertrouwen in het woningbouwproject Groot Holthuizen.

Ondanks de kredietcrisis hebben projectontwikkelaars, banken en de gemeente Zevenaar nog steeds het volste vertrouwen in het woningbouwproject Groot Holthuizen.
Alleen ontbreekt het consumentenvertrouwen, zo stellen zij. Partijen willen dat terugwinnen door alle mogelijkheden voor maatwerk helder op een rij te zetten. Want met name bij hypotheken voor nieuwbouwwoningen is er veel mogelijk. In Groot Holthuizen komen 1500 woningen. In december zijn de eerste palen de grond in gegaan, in buurtschap De Tol. In de eerste fase worden 455 woningen gebouwd. Daarvan is ongeveer de helft verkocht.

Reageer op dit artikel