nieuws

Veel reacties op A2-tunnelplannen

bouwbreed

De tunnelplannen voor de A2 door Maastricht van de combinaties Avenue2, Unie van Maastricht en BA2M hebben 255 formele reacties opgeleverd van burgers en organisaties. De plannen van de bouwconsortia trokken 3590 bezoekers, veel meer dan vooraf verwacht.

De tunnelplannen voor de A2 door Maastricht van de combinaties Avenue2, Unie van Maastricht en BA2M hebben 255 formele reacties opgeleverd van burgers en organisaties. De plannen van de bouwconsortia trokken 3590 bezoekers, veel meer dan vooraf verwacht.
Vrijdag werd de consultatieperiode afgesloten. Daarin konden mensen suggesties doen voor wijzigingen van planonderdelen. Tot de zomer hebben de consortia de tijd aan de hand van deze tips de plannen te verbeteren. Het A2-projectbureau kiest in juli welk plan wordt uitgevoerd.
Daarna volgt nog anderhalf jaar een planologisch proces, Gaande dit proces kunnen geïnteresseerden in de loop van 2010 nogmaals hun mening geven. Oplevering van de verkeerskundige onderdelen (infrastructuur) vindt naar verwachting in 2016 plaats. De vastgoedontwikkeling loopt door tot 2025.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels