nieuws

Trafo

bouwbreed Premium

In het nieuwe hoogspanningslaboratorium van Kema in Arnhem is een 40 ton zware trafo van 9 meter hoog geplaatst. De hal, ter grootte van iets minder dan een voetbalveld en 18 meter hoog, is het grootste commercieel hoogspanningslaboratorium ter wereld. Binnen de als een kooi van Faraday werkende staalconstructie kunnen op verschilende spanningsniveaus testen worden […]

In het nieuwe hoogspanningslaboratorium van Kema in Arnhem is een 40 ton zware trafo van 9 meter hoog geplaatst. De hal, ter grootte van iets minder dan een voetbalveld en 18 meter hoog, is het grootste commercieel hoogspanningslaboratorium ter wereld. Binnen de als een kooi van Faraday werkende staalconstructie kunnen op verschilende spanningsniveaus testen worden uitgevoerd. Foto: VidiPhoto

Reageer op dit artikel