nieuws

Tebodin lijft Chinese dochter volledig in

bouwbreed

BAM-dochter Tebodin heeft het resterende belang van 50 procent verworven in Tebodin Asia Pacific. Het ingenieursbureau uit Den Haag heeft daarmee het volledige eigendom over het Chinese bedrijf verkregen. Het overgenomen 50-procentsbelang was in handen van Century Three.

BAM-dochter Tebodin heeft het resterende belang van 50 procent verworven in Tebodin Asia Pacific. Het ingenieursbureau uit Den Haag heeft daarmee het volledige eigendom over het Chinese bedrijf verkregen. Het overgenomen 50-procentsbelang was in handen van Century Three.
Tebodin Asia Pacific, dat in 2004 werd opgericht, telt ongeveer honderd werknemers en behaalde vorig jaar een omzet van zo’n 4 miljoen euro. Het bedrijf is actief in de sectoren chemie, industrie en onroerend goed.

Reageer op dit artikel