nieuws

Sloop betonnen wegdek

bouwbreed

In Amsterdam gaan medewerkers van GMB Beton- en industriebouw enthousiast aan de slag met het slopen van het betonnen wegdek op de Amsterdamsebrug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Het wegdek van de uit de jaren vijftig daterende staalboogbrug is de afgelopen jaren flink versleten door toenemende verkeersdrukte en de steeds zwaardere vrachtwagens. De werkzaamheden begonnen in september en hadden in vier maanden klaar moeten zijn.

In Amsterdam gaan medewerkers van GMB Beton- en industriebouw enthousiast aan de slag met het slopen van het betonnen wegdek op de Amsterdamsebrug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Het wegdek van de uit de jaren vijftig daterende staalboogbrug is de afgelopen jaren flink versleten door toenemende verkeersdrukte en de steeds zwaardere vrachtwagens. De werkzaamheden begonnen in september en hadden in vier maanden klaar moeten zijn.

Reageer op dit artikel