nieuws

Renovatie school

bouwbreed Premium

Een medewerker van Vios Bouw- en Aannemersbedrijf uit Utrecht is bezig met de renovatie van een schoolgebouw in het centrum van Utrecht. In opdracht van de gemeente heeft Van Hoogevest Architecten uit Amersfoort het ontwerp gemaakt. Het gebouw is grotendeels gestript en alle technische installaties worden vervangen, het metselwerk hersteld, stalen kozijnen opgeknapt en plafonds vervangen. Foto: Ton Borsboom

Een medewerker van Vios Bouw- en Aannemersbedrijf uit Utrecht is bezig met de renovatie van een schoolgebouw in het centrum van Utrecht. In opdracht van de gemeente heeft Van Hoogevest Architecten uit Amersfoort het ontwerp gemaakt. Het gebouw is grotendeels gestript en alle technische installaties worden vervangen, het metselwerk hersteld, stalen kozijnen opgeknapt en plafonds vervangen. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel