nieuws

PSIBouw neemt afscheid met ‘Durf’

bouwbreed

Innovatieprogramma PSIBouw stopt ermee, maar dat betekent nog niet het einde van de vernieuwing in de bouw, is de overtuiging van voorzitter Herman Hazewinkel.

Innovatieprogramma PSIBouw stopt ermee, maar dat betekent nog niet het einde van de vernieuwing in de bouw, is de overtuiging van voorzitter Herman Hazewinkel.
De publicatie Durf is de erfenis die PSIBouw achterlaat. “Dat is geen slotakkoord, maar een momentopname.” Alleen al het feit dat in 2010 met behulp van gelden uit het Fonds Economische Structuurversterking (FES) nieuwe innovatieprogramma’s starten, is basis voor de overtuiging dat de vernieuwing doorgaat.
Hij ziet in de vier jaar dat het programma heeft gedraaid, al heel veel veranderingen in de bouw. Wat PSIBouw nalaat, daar is de sector al volop mee aan de slag. De tweede FES-ronde gaat over nieuwe ontwikkelingen.
> economie 6: vernieuwing bouw

Reageer op dit artikel