nieuws

Projectontwikkelaar achter ludieke actie

bouwbreed

Ter promotie van een nieuwbouwproject voor starters in Eindhoven liet de Tilburgse vastgoedontwikkelaar Komar eerder deze week ’s nachts een kleine honderd geheimzinnige witte kartonnen huisjes door heel Eindhoven verspreiden. Als afzender stond alleen een websiteadres vermeld, waarop nieuwsgierigen hun telefoonnummer en e-mail konden achterlaten voor meer informatie. De naam van de initiatiefnemer lekte echter […]

Ter promotie van een nieuwbouwproject voor starters in Eindhoven liet de Tilburgse vastgoedontwikkelaar Komar eerder deze week ’s nachts een kleine honderd geheimzinnige witte kartonnen huisjes door heel Eindhoven verspreiden. Als afzender stond alleen een websiteadres vermeld, waarop nieuwsgierigen hun telefoonnummer en e-mail konden achterlaten voor meer informatie. De naam van de initiatiefnemer lekte echter al voortijdig uit. Komar wil met de actie de aandacht vestigen op een wooncomplex vlak bij het centrum, met daarin onder meer 98 tweekamerappartementen van tussen de 129.900 en 179.900 euro voorzien van een designkeuken en badkamer. Uitgangspunt van het project is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een eigen huis te kopen, laat directeur Ralph van Kollenburg weten. Hoewel ze niet van karton zijn, zijn de appartementen volgens hem toch betaalbaar. Dat kan onder meerdoor koopsubsidie en een speciale hypotheekconstructie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels