nieuws

Nieuwe Steen schiet in het rood

bouwbreed Premium

De malaise in de vastgoedsector heeft vastgoedfonds Nieuwe Steen Investments (NSI) in 2008 geraakt. De portefeuille werd 42,7 miljoen euro minder waard en het bedrijf kwam in de rode cijfers terecht. Het indirecte resultaat van het concern, waarin de herwaarderingen zitten verwerkt, kwam uit op 71,4 miljoen euro negatief. In 2007 was dit nog 37,3 […]

De malaise in de vastgoedsector heeft vastgoedfonds Nieuwe Steen Investments (NSI) in 2008 geraakt. De portefeuille werd 42,7 miljoen euro minder waard en het bedrijf kwam in de rode cijfers terecht. Het indirecte resultaat van het concern, waarin de herwaarderingen zitten verwerkt, kwam uit op 71,4 miljoen euro negatief. In 2007 was dit nog 37,3 miljoen positief. Het directe resultaat uit de exploitatie van het vastgoed kwam uit op 50 miljoen, een stijging van 5 procent. Het resultaat over 2008 was 21,3 miljoen euro negatief.

Reageer op dit artikel