nieuws

MWA treedt toe totstichting Stapelbouw

bouwbreed Premium

De Mineral Wool Association (MWA) is toegetreden tot de stichting Stapelbouw. De koepelorganisatie van glas- en steenwol hoopt daarmee het inzicht in de gevolgen van duurzame bouwtoepassingen en -technieken voor gevels van steenachtige materialen verder te verbreden. Stapelbouw is het gezamenlijke kenniscentrum van de koepelorganisaties van producenten van kalkzandsteen, cellenbeton, betonproducten, mortel en baksteen. De stichting richt zich op de verbetering van de kwaliteit en kwantiteit van de techniek van het stapelen van steenachtige materialen, zowel in de gevel als in de constructie. Met haar kennis en ervaring in energie- en milieusparend bouwen met staal- en glaswol denkt de MWA haar steentje te kunnen bijdragen. Lid van de MWA zijn de bedrijven Knauf, Rockwool, Isover en Ursa.

De Mineral Wool Association (MWA) is toegetreden tot de stichting Stapelbouw. De koepelorganisatie van glas- en steenwol hoopt daarmee het inzicht in de gevolgen van duurzame bouwtoepassingen en -technieken voor gevels van steenachtige materialen verder te verbreden. Stapelbouw is het gezamenlijke kenniscentrum van de koepelorganisaties van producenten van kalkzandsteen, cellenbeton, betonproducten, mortel en baksteen. De stichting richt zich op de verbetering van de kwaliteit en kwantiteit van de techniek van het stapelen van steenachtige materialen, zowel in de gevel als in de constructie. Met haar kennis en ervaring in energie- en milieusparend bouwen met staal- en glaswol denkt de MWA haar steentje te kunnen bijdragen. Lid van de MWA zijn de bedrijven Knauf, Rockwool, Isover en Ursa.

Reageer op dit artikel