nieuws

Monteurs maken af takking voor hoogspanning

bouwbreed

Medewerkers van Spie Benelux uit Breda maken een zogenaamde bretel, een doorverbinding van de hoogspanningskabels van een afspanningsmast naar een nieuw onderstation in Simonshaven bij Bernisse in Zuid-Holland. Het is koud boven in de mast, vooral in de vroege ochtend, maar volgens Louis van Duuren van Spie ‘gaat het wel’. Het onderstation wordt gebouwd voor netbeheerder Tennet.

Medewerkers van Spie Benelux uit Breda maken een zogenaamde bretel, een doorverbinding van de hoogspanningskabels van een afspanningsmast naar een nieuw onderstation in Simonshaven bij Bernisse in Zuid-Holland. Het is koud boven in de mast, vooral in de vroege ochtend, maar volgens Louis van Duuren van Spie ‘gaat het wel’. Het onderstation wordt gebouwd voor netbeheerder Tennet.

Reageer op dit artikel