nieuws

Lantaarnpaal heeft geen kabel nodig

bouwbreed

ADNL uit Weesp, een onderneming die deel uitmaakt van de TellCo Europe Group, introduceerde op de Infratech een straatverlichting met zonnecellen, die geen aansluiting op een kabel behoeft. Volgens een woordvoerder produceert de verlichting 10 tot 15 lumen op straatniveau. Het licht komt van een power-led van 20 watt, de energie uit een accu in een ondergrondse waterdichte en lekvrije box. Boven de lichtbron zijn twee relatief grote zonnepanelen gemonteerd. Zij voorzien de accu van voldoende energie voor twee tot drie weken verlichting.

ADNL uit Weesp, een onderneming die deel uitmaakt van de TellCo Europe Group, introduceerde op de Infratech een straatverlichting met zonnecellen, die geen aansluiting op een kabel behoeft. Volgens een woordvoerder produceert de verlichting 10 tot 15 lumen op straatniveau. Het licht komt van een power-led van 20 watt, de energie uit een accu in een ondergrondse waterdichte en lekvrije box. Boven de lichtbron zijn twee relatief grote zonnepanelen gemonteerd. Zij voorzien de accu van voldoende energie voor twee tot drie weken verlichting.

Reageer op dit artikel