nieuws

Klaar voor een koude start

bouwbreed

In Den Bosch bereidt een medewerker van Hendriks Bouw en Ontwikkeling de bouwkraan voor op werkzaamheden tijdens de bouw van twee appartementencomplexen aan ’t Geerke. In opdracht van Zayaz Woon 0x26 Ongewoon worden 114 appartementen gebouwd. Eerder realiseerde het bedrijf dertig patiowoningen rondom het complex. Temperaturen van rond het vriespunt verhinderden dat de kraan direct na de twee weken lange Kerststop kon worden ingezet.

In Den Bosch bereidt een medewerker van Hendriks Bouw en Ontwikkeling de bouwkraan voor op werkzaamheden tijdens de bouw van twee appartementencomplexen aan ’t Geerke. In opdracht van Zayaz Woon 0x26 Ongewoon worden 114 appartementen gebouwd. Eerder realiseerde het bedrijf dertig patiowoningen rondom het complex. Temperaturen van rond het vriespunt verhinderden dat de kraan direct na de twee weken lange Kerststop kon worden ingezet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels