nieuws

Hakron vernieuwt BiBu-metselklem

bouwbreed

Hakron uit Nunspeet stelt zijn nieuwe BiBu-metselklem voor. Een universele hoekklem voor metselprofielen noemt de leverancier dit gereedschap omdat het als binnen- en buitenklem te gebruiken is. De functie wisselt door het verschuiven en/of het verdraaien van de kleminrichting. Dat gebeurt door een zeskantse tabbout met een sleutelwijdte van 12 millimeter los of vast te draaien. Hakron levert de BiBu standaard als korte buitenhoekklem. Door het verschuiven van de kleminrichting wordt die extra lang. Wordt de kleminrichting gedraaid dan verandert de BiBu in een binnenhoekklem.

Hakron uit Nunspeet stelt zijn nieuwe BiBu-metselklem voor. Een universele hoekklem voor metselprofielen noemt de leverancier dit gereedschap omdat het als binnen- en buitenklem te gebruiken is. De functie wisselt door het verschuiven en/of het verdraaien van de kleminrichting. Dat gebeurt door een zeskantse tabbout met een sleutelwijdte van 12 millimeter los of vast te draaien. Hakron levert de BiBu standaard als korte buitenhoekklem. Door het verschuiven van de kleminrichting wordt die extra lang. Wordt de kleminrichting gedraaid dan verandert de BiBu in een binnenhoekklem.

Reageer op dit artikel