nieuws

Grijper voor echt grote klussen

bouwbreed Premium

’s Werelds grootste sloop-sorteergrijper’ zegt Dehaco te hebben. Een koper heeft de machinebouwer uit Lisserbroek nog niet voor zijn DSG13000. “De markt voor dit soort gereedschap is ook niet zo heel erg groot”, meldt Frank Berbée. Want ‘dit’ staat voor een eigen gewicht van 13 ton, in open toestand een breedte van 4,40 meter tussen de messen en 18 ton knijpkracht. De grijper biedt 4000 liter inhoud en draait 360 graden. Dehaco adviseert het gereedschap voor machines met een bedrijfsgewicht van 100 tot 220 ton.

’s Werelds grootste sloop-sorteergrijper’ zegt Dehaco te hebben. Een koper heeft de machinebouwer uit Lisserbroek nog niet voor zijn DSG13000. “De markt voor dit soort gereedschap is ook niet zo heel erg groot”, meldt Frank Berbée. Want ‘dit’ staat voor een eigen gewicht van 13 ton, in open toestand een breedte van 4,40 meter tussen de messen en 18 ton knijpkracht. De grijper biedt 4000 liter inhoud en draait 360 graden. Dehaco adviseert het gereedschap voor machines met een bedrijfsgewicht van 100 tot 220 ton.

Reageer op dit artikel