nieuws

Financiële topmanGrontmij naar Breevast

bouwbreed Premium

Financieel topman Douwe van der Werf vertrekt bij Grontmij. Per 1 april gaat hij aan de slag bij ontwikkelaar Breevast. Van der Werf was ruim vijf jaar actief bij Grontmij. In die periode veranderde het bedrijf van een op Nederland georiënteerde onderneming in een Europees concern. “Douwe en ik hebben afgelopen vijf jaar zeer nauw samengewerkt”, zegt bestuursvoorzitter Sylvo Thijsen. Van der Werf blijft bij Grontmij in functie tot en met de publicatie van de jaarcijfers op 12 maart. Zijn werkzaamheden worden voorlopig overgenomen door de Deense Norgaard van Grontmij/Carl Bro.

Financieel topman Douwe van der Werf vertrekt bij Grontmij. Per 1 april gaat hij aan de slag bij ontwikkelaar Breevast. Van der Werf was ruim vijf jaar actief bij Grontmij. In die periode veranderde het bedrijf van een op Nederland georiënteerde onderneming in een Europees concern. “Douwe en ik hebben afgelopen vijf jaar zeer nauw samengewerkt”, zegt bestuursvoorzitter Sylvo Thijsen. Van der Werf blijft bij Grontmij in functie tot en met de publicatie van de jaarcijfers op 12 maart. Zijn werkzaamheden worden voorlopig overgenomen door de Deense Norgaard van Grontmij/Carl Bro.

Reageer op dit artikel