nieuws

Financiële impuls voor platteland

bouwbreed

Het Overijsselse platteland krijgt tot 2013 een financiële impuls om de leefbaarheid te verbeteren. Provincie, gemeenten en natuur- en landschapsinstellingen trekken 100 miljoen euro uit om onder meer de (ver)bouw van 33 Kulturhusen, zestien woonzorgcentra en zeventien dorpsvernieuwingen mogelijk te maken.

Het Overijsselse platteland krijgt tot 2013 een financiële impuls om de leefbaarheid te verbeteren. Provincie, gemeenten en natuur- en landschapsinstellingen trekken 100 miljoen euro uit om onder meer de (ver)bouw van 33 Kulturhusen, zestien woonzorgcentra en zeventien dorpsvernieuwingen mogelijk te maken.
Verder wordt het geld geïnvesteerd in een versnelde aanleg van de ecologische hoofdstructuur in de provincie, herstel van landschapselementen, de aanleg van 130 kilometer fiets- en wandelpad en het herstel van cultureel erfgoed.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels