nieuws

Eerste hulp bij wegschade

bouwbreed

BMW Vochtwering en Grondinjectie rukt tijdens deze winter vaak uit om lekkages in tunnels onder wegen te stoppen. Twee medewerkers dichten op deze foto gaten onder de A20 ter hoogte van Schiedam. Via geboorde gaten in een soort dilatatievoegen van snelwegen injecteren ze een acrylaatgel in het grondwater. De lekkages in de constructie zijn door krimp ontstaan. BMW rukt volgens een woordvoerder drie keer per week uit voor dit soort spoedoperaties. Het bedrijf noemt zichzelf gekscherend de eerste hulp bij wegschade.

BMW Vochtwering en Grondinjectie rukt tijdens deze winter vaak uit om lekkages in tunnels onder wegen te stoppen. Twee medewerkers dichten op deze foto gaten onder de A20 ter hoogte van Schiedam. Via geboorde gaten in een soort dilatatievoegen van snelwegen injecteren ze een acrylaatgel in het grondwater. De lekkages in de constructie zijn door krimp ontstaan. BMW rukt volgens een woordvoerder drie keer per week uit voor dit soort spoedoperaties. Het bedrijf noemt zichzelf gekscherend de eerste hulp bij wegschade.

Reageer op dit artikel