nieuws

Constructeurs vinden vloer garage veilig

bouwbreed

De vloer van de parkeergarage aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg, waarin scheurtjes zijn ontdekt, is veilig. Dat vinden alle geraadpleegde constructeurs, hoewel één van hen meer wilde weten. Dat meldt Brugt Groenevelt, woordvoerder namens opdrachtgever Pieter Vreedeplein CV, een combinatie van MAB/Bouwfonds en de gemeente Tilburg. Het gaat om een betonnen vloer, opgehangen in een staalconstructie. Volgens Groenevelt gaat het om een gebruikelijke constructie. Omdat scheurtjes in de vloer zijn gevonden heeft de gemeente proefboringen laten verrichten. Het beton is onderzocht door meerdere constructeurs. “Een aantal vond het veilig en één wilde meer weten. Daarop heeft de gemeente besloten de parkeergarage tijdelijk te sluiten.”

De vloer van de parkeergarage aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg, waarin scheurtjes zijn ontdekt, is veilig. Dat vinden alle geraadpleegde constructeurs, hoewel één van hen meer wilde weten. Dat meldt Brugt Groenevelt, woordvoerder namens opdrachtgever Pieter Vreedeplein CV, een combinatie van MAB/Bouwfonds en de gemeente Tilburg. Het gaat om een betonnen vloer, opgehangen in een staalconstructie. Volgens Groenevelt gaat het om een gebruikelijke constructie. Omdat scheurtjes in de vloer zijn gevonden heeft de gemeente proefboringen laten verrichten. Het beton is onderzocht door meerdere constructeurs. “Een aantal vond het veilig en één wilde meer weten. Daarop heeft de gemeente besloten de parkeergarage tijdelijk te sluiten.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels