nieuws

Collegezaal up-to-date

bouwbreed

Op het Utrechtse universiteitsterrein De Uithof werken medewerkers van Heijmerink Bouw Utrecht aan de afbouw van een vernieuwde collegezaal van de Klinische Sector Faculteit der Geneeskunde. De werkzaamheden zijn onderdeel van een grote renovatie van ruim 20.000 vierkante meter van het uit de jaren zeventig daterende complex. Naast moderne kantoorruimte en nieuwe leslokalen, is ook de collegezaal in een geheel nieuw jasje gestoken

Op het Utrechtse universiteitsterrein De Uithof werken medewerkers van Heijmerink Bouw Utrecht aan de afbouw van een vernieuwde collegezaal van de Klinische Sector Faculteit der Geneeskunde. De werkzaamheden zijn onderdeel van een grote renovatie van ruim 20.000 vierkante meter van het uit de jaren zeventig daterende complex. Naast moderne kantoorruimte en nieuwe leslokalen, is ook de collegezaal in een geheel nieuw jasje gestoken

Reageer op dit artikel