nieuws

Arcadis pakt werkin Everglades Florida

bouwbreed

Arcadis heeft in de Amerikaanse staat Florida voor 8,8 miljoen dollar opdrachten gekregen voor een beter waterbeheer. De werkzaamheden zijn ten dele uit te voeren in en nabij het natuurgebied Everglades, een vermaard domein van alligators. Watermanager Piet Dircke: “De projecten zijn gericht op het veiliger maken van de bebouwde omgeving. Een rol speelt ook […]

Arcadis heeft in de Amerikaanse staat Florida voor 8,8 miljoen dollar opdrachten gekregen voor een beter waterbeheer. De werkzaamheden zijn ten dele uit te voeren in en nabij het natuurgebied Everglades, een vermaard domein van alligators.
Watermanager Piet Dircke: “De projecten zijn gericht op het veiliger maken van de bebouwde omgeving. Een rol speelt ook het behoud van een unieke natuur, niet alleen voor vandaag en morgen maar ook voor de toekomst”.
Arcadis rekent in Florida aan kanalen, dijken en systemen voor de aan- en afvoer van water. Ook worden plannen voor natuur- en milieuprojecten ontworpen.
Opdrachtgever van de nieuwe projecten van Arcadis is het waterdistrict South Florida, beheerder van 3000 kilometer dijk en vijfhonderd grote waterbouwkundige constructies.

Reageer op dit artikel