nieuws

Gevelelementen voor ’t Hoge Veen

bouwbreed

Den Haag BAM-medewerkers plaatsen 1200 gevelelementen in ’t Hoge Veen, een nieuwbouwproject in de Haagse wijk Leidschenveen. Het complex herbergt 169 appartementen verdeeld over vier stadstorens en 23 stadswoningen. Onlangs is een modelwoning geopend voor belangstellenden. Naast woningen is in ’t Hoge Veen ruim 13.000 vierkante meter beschikbaar voor uiteenlopende winkels. Dit winkelcentrum heeft vier entrees, die uitkomen op een winkelplein. Ook zijn er plannen voor een kinderdagverblijf en een bibliotheek. ’t Hoge Veen krijgt 500 parkeerplaatsen. Het complex is ontworpen door AWG architecten uit Antwerpen. Kenmerkend ervoor zijn vier diagonaal geplaatste woontorens. Ze zijn voorzien van schuin aflopende daken, door BAM aangeduid als lessenaarsdaken. BAM Vastgoed treedt op als projectontwikkelaar en werkt nauw samen met Ontwikkelings Bedrijf Leidschenveen en met de gemeente Den Haag.

Den Haag BAM-medewerkers plaatsen 1200 gevelelementen in ’t Hoge Veen, een nieuwbouwproject in de Haagse wijk Leidschenveen. Het complex herbergt 169 appartementen verdeeld over vier stadstorens en 23 stadswoningen. Onlangs is een modelwoning geopend voor belangstellenden. Naast woningen is in ’t Hoge Veen ruim 13.000 vierkante meter beschikbaar voor uiteenlopende winkels. Dit winkelcentrum heeft vier entrees, die uitkomen op een winkelplein. Ook zijn er plannen voor een kinderdagverblijf en een bibliotheek. ’t Hoge Veen krijgt 500 parkeerplaatsen. Het complex is ontworpen door AWG architecten uit Antwerpen. Kenmerkend ervoor zijn vier diagonaal geplaatste woontorens. Ze zijn voorzien van schuin aflopende daken, door BAM aangeduid als lessenaarsdaken. BAM Vastgoed treedt op als projectontwikkelaar en werkt nauw samen met Ontwikkelings Bedrijf Leidschenveen en met de gemeente Den Haag.
Foto: Ton Borsboom, tekst: Mario Silvester

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels