nieuws

Draagbare CorrTran meet putcorrosie

bouwbreed

Pepperl+Fuchs introduceert zijn draagbare corrosiemeter CorrTran. Deze datalogger meet bijvoorbeeld de mate van putcorrosie in een metalen oppervlak. Het toestel registreert ook veranderingen in de elektrische geleiding van een metalen oppervlak. Aan de hand van de meetwaarden kan de gebruiker bepalen wanneer het weer tijd is voor onderhoud. Het systeem stuurt de metingen door via ethernet en USB en legt ze vast op een geheugenkaart.

Pepperl+Fuchs introduceert zijn draagbare corrosiemeter CorrTran. Deze datalogger meet bijvoorbeeld de mate van putcorrosie in een metalen oppervlak. Het toestel registreert ook veranderingen in de elektrische geleiding van een metalen oppervlak. Aan de hand van de meetwaarden kan de gebruiker bepalen wanneer het weer tijd is voor onderhoud. Het systeem stuurt de metingen door via ethernet en USB en legt ze vast op een geheugenkaart.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels