nieuws

Twee Nederlandseprijzen Zink-trofee

bouwbreed

De derde editie van de Archizinc-Trophy leverde twee Nederlandse vermeldingen op. In de categorie eengezinswoning bleef een woning in Vriezenveen, een ontwerp van Marnix Van Der Meer 0x26 Rolf Bruggink, niet onopgemerkt. In de categorie sociale woningen was er een eervolle vermelding voor het gebouwendorp in Roosendaal, ontworpen door Tjitse Schaap.

De derde editie van de Archizinc-Trophy leverde twee Nederlandse vermeldingen op. In de categorie eengezinswoning bleef een woning in Vriezenveen, een ontwerp van Marnix Van Der Meer 0x26 Rolf Bruggink, niet onopgemerkt. In de categorie sociale woningen was er een eervolle vermelding voor het gebouwendorp in Roosendaal, ontworpen door Tjitse Schaap.
Bij de beorodeling is gekeken naar architectonische kwaliteit, integratie in de omgeving en het benutten van zink door nieuwe en overtuigende toepassingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels