nieuws

Liggers voor spoorbrug

bouwbreed

Het plaatsen van liggers voor de spoorbrug over de lage Vaart bij Dronten door Combinatie Hanzelijn is begonnen. In deze combinatie zijn BAM Civiel BAM Wegen en Van Oord Nederland vertegenwoordigd. Ze zijn verantwoordelijk voor de realisatie voor het deel van het traject tussen Lelystad en het Drontermeer. Het werk gebeurt in opdracht van ProRail. De spoorbrug is ontworpen door BAM Advies 0x26 Engineering. Naast de spoorbrug komt een verkeersbrug. Ook deze wordt door de combinatie aangelegd. Verder realiseert de Combinatie Hanzelijn nog veertig grote kunstwerken in het traject dat zich uitstrekt over 25 kilometer.

Het plaatsen van liggers voor de spoorbrug over de lage Vaart bij Dronten door Combinatie Hanzelijn is begonnen. In deze combinatie zijn BAM Civiel BAM Wegen en Van Oord Nederland vertegenwoordigd. Ze zijn verantwoordelijk voor de realisatie voor het deel van het traject tussen Lelystad en het Drontermeer. Het werk gebeurt in opdracht van ProRail. De spoorbrug is ontworpen door BAM Advies 0x26 Engineering. Naast de spoorbrug komt een verkeersbrug. Ook deze wordt door de combinatie aangelegd. Verder realiseert de Combinatie Hanzelijn nog veertig grote kunstwerken in het traject dat zich uitstrekt over 25 kilometer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels