nieuws

Detector meet of bouwput droog blijft

bouwbreed

Controleren of een bouwput droog blijft, of de binnenriolering werkt en of een voorraadtank vol genoeg is. Het kan met de capacitieve sensors van IFM Electronic uit Harderwijk. Die detecteren achter elke niet-metalen wand de aanwezigheid van geleidende vloeistoffen. Een knop op de nieuwe KG5067 en KG5069 verandert de stand van de schakelaar van ‘altijd open’ in ‘altijd dicht’ en omgekeerd. De detectors stellen zichzelf in en hebben een bereik van 2 tot 14 millimeter.

Controleren of een bouwput droog blijft, of de binnenriolering werkt en of een voorraadtank vol genoeg is. Het kan met de capacitieve sensors van IFM Electronic uit Harderwijk. Die detecteren achter elke niet-metalen wand de aanwezigheid van geleidende vloeistoffen. Een knop op de nieuwe KG5067 en KG5069 verandert de stand van de schakelaar van ‘altijd open’ in ‘altijd dicht’ en omgekeerd. De detectors stellen zichzelf in en hebben een bereik van 2 tot 14 millimeter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels