nieuws

Entree met verhaal

bouwbreed

Entree met verhaal

De buitenruimte van het stadhuis in Arnhem heeft een grondige opknapbeurt ondergaan. De fontein is hersteld, de bestrating is aangepast en plantenbakken geplaatst. Bovendien is een metalen loper in de bestrating opgenomen, met een verhaal over de geschiedenis van het bestuurscentrum, geschreven door Koos van Zomeren. Op de foto sjouwen Ruud-Jan Kokke, de architect van de buitenruimte, en een medewerker met een aanrijdbeveiliging die nog op zijn plaats gemonteerd moet worden. In het stadhuis bevindt zich het ‘front office’, de loketten van de gemeente. Het ‘back office’, de kantoren waar de ambtenaren hun werk verrichten, zit in een nieuw stadskantoor..

De buitenruimte van het stadhuis in Arnhem heeft een grondige opknapbeurt ondergaan. De fontein is hersteld, de bestrating is aangepast en plantenbakken geplaatst. Bovendien is een metalen loper in de bestrating opgenomen, met een verhaal over de geschiedenis van het bestuurscentrum, geschreven door Koos van Zomeren. Op de foto sjouwen Ruud-Jan Kokke, de architect van de buitenruimte, en een medewerker met een aanrijdbeveiliging die nog op zijn plaats gemonteerd moet worden. In het stadhuis bevindt zich het ‘front office’, de loketten van de gemeente. Het ‘back office’, de kantoren waar de ambtenaren hun werk verrichten, zit in een nieuw stadskantoor..

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels