nieuws

Weer prijs voor Entre Deux in Maastricht

bouwbreed

3W en Multi Vastgoed hebben met winkelcentrum Entre Deux in Maastricht voor de derde keer in een jaar tijd een prestigieuze vastgoedprijs gewonnen. Entre Deux werd gekozen tot winnaar in de categorie Innovative Design and Development of a new project (centers under 13.395 vierkante meter). De jury prees de transformatie van het in verval geraakte winkelgebied tot een dynamisch winkelcentrum, dat perfect aansluit bij het subtiele lijnenspel van de oude stad. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bijzondere projecten die uitblinken in de ontwikkeling van nieuwe winkelprojecten en de uitbreiding of renovatie van bestaande projecten. Eerder won Entre Deux de FGH Vastgoedprijs 2008 en de ICSC European Shopping Centre Award 2008, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het beste winkelcentrum van Europa.

3W en Multi Vastgoed hebben met winkelcentrum Entre Deux in Maastricht voor de derde keer in een jaar tijd een prestigieuze vastgoedprijs gewonnen. Entre Deux werd gekozen tot winnaar in de categorie Innovative Design and Development of a new project (centers under 13.395 vierkante meter). De jury prees de transformatie van het in verval geraakte winkelgebied tot een dynamisch winkelcentrum, dat perfect aansluit bij het subtiele lijnenspel van de oude stad. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bijzondere projecten die uitblinken in de ontwikkeling van nieuwe winkelprojecten en de uitbreiding of renovatie van bestaande projecten. Eerder won Entre Deux de FGH Vastgoedprijs 2008 en de ICSC European Shopping Centre Award 2008, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan het beste winkelcentrum van Europa.

Reageer op dit artikel