nieuws

Webdienst promoot dakproducten

bouwbreed Premium

Ook aan dakdekkers gaat de kredietcrisis niet ongemerkt voorbij, denken de beheerders van het informatieportaal www.dakdekkers.nl. Meer dan voorheen zullen bedrijven en particulieren via internet zoeken naar een nog goedkopere uitvoering van hun dakwerk. Het portaal komt met nieuwe webdiensten de leveranciers tegemoet. Die kunnen vanaf februari volgend jaar producten en aanbiedingen via de online dakkrant voorstellen en via de webwinkel verkopen. Dakdekkers.nl introduceert ook een productengids.

Ook aan dakdekkers gaat de kredietcrisis niet ongemerkt voorbij, denken de beheerders van het informatieportaal www.dakdekkers.nl. Meer dan voorheen zullen bedrijven en particulieren via internet zoeken naar een nog goedkopere uitvoering van hun dakwerk. Het portaal komt met nieuwe webdiensten de leveranciers tegemoet. Die kunnen vanaf februari volgend jaar producten en aanbiedingen via de online dakkrant voorstellen en via de webwinkel verkopen. Dakdekkers.nl introduceert ook een productengids.

Reageer op dit artikel