nieuws

Van Omme 0x26 De Groot in Digit Park

bouwbreed

Van Omme 0x26 De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers heeft een belang van 50 procent genomen in de ontwikkeling van Digit Parc in Breda. Daarmee wil het bedrijf zijn portefeuille op het gebied van bedrijfsonroerend goed versterken.

Van Omme 0x26 De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers heeft een belang van 50 procent genomen in de ontwikkeling van Digit Parc in Breda. Daarmee wil het bedrijf zijn portefeuille op het gebied van bedrijfsonroerend goed versterken.
Dit bedrijventerrein van ruim 10 hectare komt te liggen aan de noordoostkant van de stad langs de noordelijke rondweg en biedt ruimte aan ongeveer 77.500 vierkante meter bedrijfsvloeroppervlakte, verdeeld over elf kantoorvilla’s, twaalf kantoorachtige bedrijfsgebouwen en drie bedrijfspaviljoens. Digit Parc krijgt een groen en duurzaam karakter, wat voor Van Omme 0x26 De Groot de doorslag gaf om te investeren in het bedrijvenpark. De investeerder verwacht dat daar de komende jaren veel vraag naar zal zijn.
De grond wordt op dit moment bouwrijp gemaakt. De bouwvergunningen voor de eerste kantoorvilla’s zijn inmiddels verleend en de bouw hiervan start in de loop van 2009.

Reageer op dit artikel