nieuws

Val op zijn plaats

bouwbreed Premium

Met bijna een week vertraging is gisteren de val van de nieuwe Schiethavenbrug geplaatst. Op een ponton werd de 280 ton wegende brug aangevoerd, waarna het gevaarte van het ponton werd getakeld met twee kranen van BTS. De kranen werden aan elkaar gekoppeld en het ponton er tussenuit gehaald. Het is de bedoeling dat de brug en de nieuwe verbinding met Zaandam-Zuid in het nieuwe jaar kunnen worden gebruikt. Het werk is uitgevoerd door VKB uit Hoorn. Foto: Martin Mooij

Met bijna een week vertraging is gisteren de val van de nieuwe Schiethavenbrug geplaatst. Op een ponton werd de 280 ton wegende brug aangevoerd, waarna het gevaarte van het ponton werd getakeld met twee kranen van BTS. De kranen werden aan elkaar gekoppeld en het ponton er tussenuit gehaald. Het is de bedoeling dat de brug en de nieuwe verbinding met Zaandam-Zuid in het nieuwe jaar kunnen worden gebruikt. Het werk is uitgevoerd door VKB uit Hoorn. Foto: Martin Mooij

Reageer op dit artikel