nieuws

Sloop Apeldoorn

bouwbreed Premium

Van Groningen uit Nieuw-Vennep zet een Hitachi 870 kraan, met een arm van 40 meter, in om flats in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn te slopen. Vijf flats, die stammen uit de jaren zestig en zeventig, gaan hier tegen de grond. Een flat, De Valk, blijft staan en krijgt een complete metamorfose. Op de plek van de gesloopte flats komt laagbouw. Vanaf volgend jaar laat woningbouwvereniging Ons Huis hier de wijk ’t Podium bouwen.

Van Groningen uit Nieuw-Vennep zet een Hitachi 870 kraan, met een arm van 40 meter, in om flats in de wijk Zevenhuizen in Apeldoorn te slopen. Vijf flats, die stammen uit de jaren zestig en zeventig, gaan hier tegen de grond. Een flat, De Valk, blijft staan en krijgt een complete metamorfose. Op de plek van de gesloopte flats komt laagbouw. Vanaf volgend jaar laat woningbouwvereniging Ons Huis hier de wijk ’t Podium bouwen.

Reageer op dit artikel